Zavařování feferonek (chilli papriček)

Zavařování feferonek (chilli papriček) recepty

Feferonky (chilli papričky) jsou nejen výborným kořením pro milovníky všeho ostrého, ale mají i příznivé účinky na náš organismus. Pomáhají při rýmě a zanesených dutinách, při nachlazení, proti střevním bakteriím, podporují chuť k jídlu, posilují imunitu a mají mnoho dalších pozitivních účinků na naše zdraví. Kdo má feferonky rád, může si je i sám naložit a potom použít jako přílohu k pečeného nebo grilovanéhu masu, ale i k jiným pokrmům. Dobré jsou i jako obloha na chlebíčky. Zavařování feferonek (chilli papriček) je jedním ze způsobů, jak si je uchovat. V domácnosti můžeme feferonky zavařovat sterilací ve sladkokyselém nálevu nebo je jednoduše usušit. Více o zavařování feferonek naleznete v našich receptech.

Související recepty:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *