Zavařování kozích rohů

Zavařování kozích rohů recepty

Sterilované dlouhé špičaté papriky kozí (beraní) rohy jsou skvělým doplňkem ke všem pokrmům z masa a ideální příloha k jídlům připravovaných na grilu. Je občas složité se vyznat v terminologii a odlišit chilli papričku, feferonku a kozí a beraní rohy. Obecně platí, že beraní a kozí rohy jsou pálivé papričky se silnější stěnou značné délky různě pokroucené. Kozí rohy mají většinou nezaměnitelnou pálivou chuť, ale existují i odrůdy nepálivé. Zavařování kozích rohů není složité, je to podobné jako nakládání feferonek (chilli papriček) nebo obyčejných zeleninových paprik. Pokud si tedy nevíte rady s úrodou těchto pikantních plodů, zkuste si připravit kozí (beranní) rohy ve sladkokyselém nálevu. Více o zavařování kozích rohů, paprik a feferonek (chilli papriček) naleznete v našich receptech.

Související články a recepty:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *